War Inc

War Inc 1.0.40

Vecht om de militaire macht in een dystopische toekomst

War Inc speelt zich af in na de derde wereldoorlog. Alle regeringen zijn ingestort en een machtig bedrijf, War Inc., bestuurt de wereld. Jij bent de leider van een kleine militie (in Bermuda, nota bene), die zich tot doel heeft gesteld een machtig militair rijk te stichten.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Gemakkelijke bediening
  • Meeslepende story mode
  • Leuke multiplayer

TEGEN

  • Wachttijden
  • Verlies van overlevende troepen na het gevecht

Gemiddeld
6

War Inc speelt zich af in na de derde wereldoorlog. Alle regeringen zijn ingestort en een machtig bedrijf, War Inc., bestuurt de wereld. Jij bent de leider van een kleine militie (in Bermuda, nota bene), die zich tot doel heeft gesteld een machtig militair rijk te stichten.

War games

Het doel van War Inc is het uitbreiden van je basis. Dit doe je door gebouwen te bouwen en andere kampen binnen te vallen. Hier heb je middelen, in de vorm van olie en kristallen, voor nodig, die je krijgt door te boren in je eigen kamp of door tegenstanders te verslaan.

Je basis bouwen en onderhouden gaat zoals in de meeste freemium games: de helft van de tijd zit je in War Inc te wachten tot je gebouwen klaar zijn. Het bouwen kan versneld worden door het gebruik van fusiecellen, die je verdient door missies af te ronden of aanschaft via een in-app aankoop. Aanvankelijk zijn de wachttijden niet echt lang, maar hoe verder je komt, hoe langer het duurt. Waar je in het begin van War Inc soms maar twee minuten hoefde te wachten, wordt dit later in het spel soms wel vier uur.

In de story mode speel je verschillende missies waarin je militaire leiders van over de hele wereld moet verslaan. De kaarten worden steeds moeilijker, want je tegenstanders in War Inc verbeteren hun verdediging natuurlijk ook. Je verdient meer olie en kristallen door de depots van je vijanden te vernietigen.

In de multiplayer mode van War Inc val je kampen van andere spelers binnen. Die kunnen jou natuurlijk ook aanvallen. Aanvankelijk word je basis door het spel beschermd, maar daarna kun je maar beter genoeg geschuttorens hebben. Hoewel het leuk is om andermans kampen binnen te vallen, is het frustrerend om te verliezen van spelers die hebben betaald voor betere wapens en verdediging.

Net als bij vele andere freemium spellen, is het niet mogelijk om War Inc voortdurend door te spelen zonder te betalen.

Tactisch spelen

Net zoals bij de meeste freemium strategy games, ben je bij War Inc voortdurend bezig met het tikken op verschillende locaties op de kaart om zo constructie of aanvallen toe te wijzen. Het spel bestaat uit twee verschillende delen gameplay: bouwen en vechten.

Het bouwproces in War Inc is vrij helder. Tik op de markt-knop en zet je gebouwen op de kaart. Van tijd tot tijd keer je terug naar de kaart om olie en mineralen op te halen bij je gebouwen.

Ook het vechten in War Inc is niet heel erg ingewikkeld. Voor de aanval bekijk je de basis van je tegenstander en het aantal soldaten of voertuigen waarmee je aanvalt. Kies een onderdeel en zet dit op de kaart. Daarna heb je weinig meer te doen: je soldaten vinden zelf hun doel. Alle soldaten waarmee je vecht, verlies je na afloop, of ze het nu overleefd hebben of niet.

Zo ziet de strijd eruit

De graphics van War Inc zijn okay, maar niet echt spectaculair. Het spel doet erg denken aan de game Jurassic Park: de karakters zijn van lagere kwaliteit als je inzoomt, het scherm zit vol met verschillende knoppen en ook de frame rate van de animaties komt overeen. War Inc heeft een verrassend goede soundtrack met een militair getint lied dat goed past bij de sfeer van het spel. Ook de geluidseffecten zijn passend: het geluid van de explosies en de schoten klinken erg goed.

En?

 War Inc is een degelijke freemium game. Je moet inderdaad wachten tot je troepen getraind zijn en mineralen verzameld hebben, maar voor de fans van het genre valt er genoeg te beleven. De multiplayer en de relatief korte wachttijden dragen daar aan bij.

Meeste downloads Strategiespellen voor Iphone

Meer
War Inc

Download

War Inc 1.0.40

Beoordelingen about War Inc